Heidi Wirgentius

wirgentius.heidi@gmail.com

Olen Porvoolainen eläinlääkäri ja taiteilija. Eläinlääkärin ammatin kautta tullut anatomian, fysiologian ja eläinten käyttäytymisen ymmärtäminen tuo vahvan pohjan maalaamiselle. Tämä yhdistettynä tarkkaan valittuun kuvakulmaan ja valonkäyttöön synnyttää parhaimmillaan taulun joka on paitsi kaunis, myös tunnelmaltaan pysäyttävä.
Taide on intohimoni ja maalausteni ensisijainen tarkoitus on ilahduttaakoskettaa, nostattaa tunteita ja tuoda lisää kauneutta ja valoa maailmaan.
Joka maalauksessa on osa minua, palanen sieluani, aavistus siitä miten koen maailman. Lähes jokainen maalaus lähtee liikkeelle tunteesta; jostain mikä on koskettanut sisintäni ja jäänyt pyörimään alitajuntaani, pikkuhiljaa kuvaksi mieleeni muotoutuen. Koskaan aloittaessani en täysin tiedä, miltä valmis maalaus tulee näyttämään. Hahmottelen ajatuksia, sekoitan värejä paletille ja yhtäkkiä maalaus lähtee ikäänkuin elämään omaa elämäänsä, valmiina usein yllättäen minut itsenikin.
Nämä taulut ovat minulle tärkeitä, mutta vielä merkityksellisemmältä työni tuntuu silloin kun huomaan maalaukseni koskettavan katsojaa. Katso, nauti, koe, olen siitä kiitollinen.

Taulu omaksi?

Maalauksen tai printin voit ostaa verkkokaupan kautta, tai voit ottaa minuun yhteyttä. Lisää taidettani löytyy facebookista ja instagramista.

Tilaustyöt

Öljymaalausten hinnat alkaen 500€. Jokaiselle työlle lasken yksilöllisen hinnan, joka perustuu aiheeseen, kokoon ja arviooni materiaalikustannuksista ja maalaamiseen kuluvasta ajasta. Jos harkitset tilaustyön teettämistä, ota minuun suoraan yhteyttä sähköpostilla, arvio on maksuton.